OTIUM Pensioen & Planning

nu voor pensioenberekeningen in kader van uitfasering pensioen in eigen beheer  Waarom OTIUM?

OTIUM is flexibel. Kantoren kunnen OTIUM alleen inschakelen als dat noodzakelijk is en hoeven niet een (extra) pensioenspecialist in dienst te nemen of iemand intern aan te wijzen als pensioenspecialist. OTIUM vormt een zelfstandig verlengstuk van het kantoor op oproepbasis!

OTIUM is efficiënt. Bij een pensioenvraagstuk van een cliënt neemt het kantoor rechtstreeks contact op met OTIUM. OTIUM voert het gesprek met cliënt bij de kantoren zelf en maakt met permissie van de cliënt gebruik van de bij de kantoren reeds bekende informatie. Cliënt hoeft niet zelf contact met een pensioenadviseur te leggen, ervaart efficiency, geen dubbel werk en zo wordt discussie over de factuur voorkomen. 

OTIUM is vakkundig én leergierig. De opleiding en de diploma's getuigen daarvan. OTIUM beschikt over de vakbekwaamheidsdiploma's voor de Wet Financieel Toezicht. OTIUM wil graag steeds nieuwe pensioenkennis opdoen en pensioeninformatie delen. Want ook een pensioenspecialist blijft leren. Daarnaast heeft OTIUM bij meerdere kantoren in de 'keuken' gekeken, weet daardoor wat er bij kantoren speelt en kán daardoor ook goed optreden als zelfstandig verlengstuk van het kantoor.

OTIUM is onafhankelijk. OTIUM heeft geen relaties met verzekeringsmaatschappijen en werkt alleen voor kantoren. OTIUM vraagt ook geen offertes op bij verzekeringsmaatschappijen en doet geen aanbevelingen over specifieke pensioenproducten. OTIUM vraagt alleen informatie op bij pensioenfondsen en verzekeringsmaatschappijen over de bestaande en lopende pensioenregelingen.

OTIUM is goed betaalbaar. Het is eenvoudig. De persoon achter OTIUM kan met dezelfde kwaliteit als voorheen pensioenvragen beantwoorden, maar kan via haar eigen onderneming een lager tarief hanteren dan voorheen. Zodoende hebben kantoren voldoende marge voor eigen gerelateerde werkzaamheden en kosten.